Понад 950 тернополян подаватимуть декларацію про майновий стан і доходи електронкою

03 Кві 2013 / 15:04 | Переглядів: 1620

Декларація

Безкоштовний сервіс податкової став альтернативою придбання цифрового підпису в комерційних установах.

Протягом першого кварталу понад 950 мешканців Тернополя і Тернопільського району отримали електронний цифровий підпис для того, аби виконати свій конституційний обов'язок і подати декларацію про майновий стан і доходи електронною поштою. На думку платників податків, це дуже зручний сервіс, який допомагає економити на папері та заощадити час. До того ж, отриманими цьогоріч ключами можна скористатися і в наступному році.

Загалом з часу діяльності відділу реєстрації користувачів при ДПС у Тернопільській області Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України власниками безкоштовних цифрових підписів стали майже 4 тисячі суб'єктів підприємницької діяльності та громадян Тернополя і Тернопільського району.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.