Податкові пільги з податку на прибуток: як звітувати

14 Сер 2013 / 10:54 | Переглядів: 2144

податкова будівля

Як подається звіт про суми отриманих податкових пільг платником податку на прибуток, який має пільгу з цього податку та подає декларацію з податку на прибуток підприємства лише раз на рік? (запитання під час семінару)

Відповідають фахівці сектору надання консультативних послуг Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Для початку нагадаємо, що сума пільги з податку на прибуток розраховується платником податку на підставі даних додатка ПЗ до податкової декларації з податку на прибуток підприємства. Враховуючи те, що декларація подається до територіальних органів Міндоходів згідно з п.57.1 ст.57 Податкового кодексу України один раз за підсумками року, то звіт про суми податкових пільг таким суб'єктом господарювання подається у строки подання річної декларації.

Довідки за телефонами: 15-07; 52-12-27

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.