Подали уточнений розрахунок з податку на додану вартість – не забудьте про реєстри!

16 Тра 2013 / 17:21 | Переглядів: 1526

Декларація

Якщо платник ПДВ, при поданні уточнюючого розрахунку за відповідний звітний (податковий) період, відображає у ньому видані та/або отримані податкові накладні, то такі податкові накладні повинні бути відображені у відповідному розділі Реєстру. У графі 4 розділу І та/або у графі 5 розділу ІІ платником податку зазначається "ПНЕУ" або "ПНПУ". Інші графи розділу І та/або розділу ІІ Реєстру в такому випадку заповнюються платником податку без будь-яких особливостей. Крім того, у рядку "З них включено до уточнюючих розрахунків за звітний період" Реєстру платником податку здійснюється та кількість записів, яка дорівнює кількості податкових накладних, що включаються до уточнюючих розрахунків за звітний (податковий) період.

Детальніші роз'яснення з даного питання ви можете отримати, завітавши на веб-портал ДПС України (sts.gov.ua) та суб-сайті ДПС у Тернопільській області (tr.sts. gov.ua), або за телефоном: 15-07.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю
Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.