Патент на ремонт телевізорів

20 Сер 2014 / 14:24 | Переглядів: 1609

телевізор

Я - фізична особа-підприємець. Планую надавати послуги з ремонту телевізорів. Підкажіть, чи потрібен мені торговий патент?

Діяльність на загальній системі оподаткування із надання побутових послуг, перелік яких затверджено Кабінетом Міністрів України, підлягає патентуванню. Сюди входять й послуги з ремонту радіотелевізійної та іншої аудіо- та відеоапаратури. Головна умова - така платна послуга має надаватися фізичною особою-підприємцем для задоволення особистих потреб його замовника. Однак, патент можна не купувати, якщо ви - фізична особа-підприємець і сплачуєте єдиний податок. Тоді, згідно Податкового кодексу, ви звільняєтесь від обов'язку нарахування та сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності.

Тому, коли ви визначитесь із системою оподаткування, тоді буде зрозуміло: потрібен вам торговий патент чи ні.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.