Особливості справляння екологічного податку у 2015році!

30 Січ 2015 / 12:16 | Переглядів: 1882

гроші1

У 2015 році об'єкти, база оподаткування, ставки, базовий податковий (звітний) період, порядок обчислення, подання податкової звітності та сплати податку залишилися незмінними, порівняно з попереднім роком. При цьому, платник податку зобов'язаний визначити суму податку окремо за кожним видом забруднення та/або за кожним видом забруднюючої речовини.

До затвердження Міністерством фінансів України нової форми податкової декларації застосовується форма податкової декларації з даного податку, затверджена наказом ДПА України від 24.12.2010р. №1010, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 12.12.2011р. за №26/18764.

Платник податку, який з початку звітного року не планує здійснення викидів, скидів забруднюючих речовин, розміщення відходів, утворення радіоактивних відходів протягом звітного року, зобов'язаний повідомити про це відповідний контролюючий орган за місцем розташування джерел забруднення та скласти заяву про відсутність у звітному році об'єкта обчислення податку. В іншому випадку, платник зобов'язаний подавати податкові декларації.

Детальнішу інформацію з даного питання можна отримати за тел.43-46-46, 43-46-47.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.