Оновлено довідник типів об'єктів оподаткування для подання форми №20-ОПП

09 Січ 2018 / 05:13 | Переглядів: 1490

податкова контакт-центр ДФС

Державною фіскальною службою України оприлюднено новий довідник типів об'єктів оподаткування. Для цього пропонуємо скористатись оновленим Довідником типів об'єктів оподаткування (станом на 22.12.2017 р.).

Начальник відділу реєстрації та обліку платників Ірина Іванко зазначила, що платники податків повинні повідомляти податкову про всі об'єкти оподаткування (їх появу та зміну), пов'язані з господарською діяльністю.

Повідомлення про об'єкти оподаткування або об'єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, заформою №20-ОПП подається протягом 10 робочих днівпісля їх реєстрації, створення чи відкриття до податкової інспекції за основним місцем обліку платника податків.

Крім того, у відділі також нагадали, що змінено форму повідомлення за ф. №20-ОПП тарозділ 3 доповнено новою графою 12 " реєстраційний номер об'єкта оподаткування (зазначити у разі наявності)".

В зв'язку з набранням чинності наказу мінфіну № 839, вказані зміни чинні з 8 грудня 2017 року.

Докладніше - у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ за адресою: вул.Білецька, 1 та за телефоном: 43-46-10.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.