Не завдавайте державі шкоди

17 Гру 2014 / 07:33 | Переглядів: 2535

Кримінал

17 кримінальних правопорушень, з яких 10- тяжкі, виявили працівники оперативного управління Тернопільської ОДПІ протягом січня - листопада 2014 року. За фактами ухилення від сплати податків зареєстровано 5 правопорушення, з яких 3 - по злочинах із завданими державі збитками в особливо великих розмірах. На сьогоднішній день до Державного бюджету уже поступило понад 2, 2 млн. грн. за рахунок відшкодування збитків по кримінальних провадженнях.

Крім цього, за результатами оперативно-службової діяльності фахівців, протягом 11 місяців, з тіньового обороту вилучено продукції на суму 284 тис. грн., де спирт та лікеро-горілчані вироби становлять 209 тис. грн, тютюнові вироби - 15, 2 тис. грн. та інші товарно-матеріальні цінності - 59, 8 тис. грн.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.