Стережіться лже-податківців в Тернополі!

22 Січ 2013 / 12:16 | Переглядів: 1985

Гроші

Як повідомили у відділі внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області УВБ ДПС України, останнім часом почастішали випадки шахрайських дій невідомих осіб щодо суб'єктів підприємницької діяльності. Так, невстановлені особи телефонують до суб'єктів господарювання, представляючись представниками податкового органу (здебільшого їх керівним складом), - вимагають/випрошують у них грошові та матеріальні цінності під виглядом залагодження питань з перевіряючими. При цьому висловлюють своє „прохання” часто у грубій формі. Такими діями шахраї компрометують честь та репутацію фахівців податкової служби.

Тому, шановні платники, якщо вам довелося стикнутися з такими випадками, - негайно звертайтесь до місцевих органів внутрішніх справ, а також повідомляйте підрозділ або оперативного чергового УПМ ДПС у Тернопільській області чи відділ внутрішньої безпеки при ДПС у Тернопільській області за телефоном "довіри" 0-800-501-007", або особисто, звернувшись за адресою: м. Тернопіль вул. Білецька, 1, кабінети 705, 707.

Тернопільська ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.