Не лише для себе, а й для країни

06 Лис 2014 / 07:20 | Переглядів: 1370

податкова будівля

325 документальних перевірок юридичних осіб з питань дотримання вимог податкового законодавства проведено фахівцями управління податкового аудиту Тернопільської об'єднаної ДПІ протягом січня-жовтня цього року. З них: 44 - згідно плану-графіку та 281 - позапланову. Порушникам донараховано 46, 3 млн. грн. узгоджених податкових зобов'язань, що на 33, 6 млн. грн. більше ніж за відповідний період минулого року.

Також, за цей час, вжитими заходами зменшено безпідставно заявлений до відшкодування з бюджету податок на додану вартість на суму 513 тис. грн., а також зменшено суму збитків на 1, 9 млн. грн.

На початок листопада 2014 року, за результатами контрольно-перевірочної роботи до Зведеного бюджету вже поступило більше 10 млн. грн. Решта донарахованих сум за актами документальних перевірок знаходиться в судовому та апеляційному оскарженні.
Сплачуючи податкові зобов'язання, ми зміцнюємо свою країну, підтримуємо її. А це зараз є найважливішим завданням - зберегти незалежність та міцність нашої держави.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.