Надсилаєте декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді у встановлені терміни

22 Бер 2013 / 14:07 | Переглядів: 1699

Декларація

Якщо платник податку вирішив подати декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді, зробити це йому необхідно не пізніше закінчення останньої години дня, у якому минає граничний термін її подання. Тобто 30 квітня 2013 року.

Для зручності обслуговування громадян і підприємців ДПС України у 2013 році запроваджено сервіс "Заповнення декларації про майновий стан і доходи", який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для користування цією послугою платнику необхідно мати тільки електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

Форма декларації з додатками та детальна інструкція щодо її заповнення розміщені у спеціальному банері на офіційному веб-порталі ДПС України за адресою http://sts.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan-2013.

Нагадаємо, що декларація про майновий стан і доходи за 2012 рік заповнюється особисто платником податку або його уповноваженою особою та подається органу державної податкової служби за місцем реєстрації (місцем проживання).

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.