На «компроміс» залишилось 53 дні

24 Лют 2015 / 17:16 | Переглядів: 1332

податкова будівля

Звертаємо увагу суб'єктів господарювання на те, що до граничного терміну подачі платниками уточнюючих розрахунків або заяв з метою застосування податкового компромісу залишилось 53 календарних днів.

Податковий компроміс - режим звільнення від юридичної відповідальності платників податків за заниження податкових зобов'язань з податку на прибуток підприємств або податку на додану вартість за будь-які податкові періоди до 1 квітня 2014 року.

Податкові зобов'язання суб'єкту господарювання доведеться сплатити до бюджету у розмірі 5 відсотків від суми заниження податкового зобов'язання. Інша частина, а саме 95 відсотків, вважається погашеною за наслідками досягнення податкового компромісу. При цьому, штрафні санкції до платника податків не застосовуються, а пеня - не нараховується.

Податковий компроміс розповсюджується виключно на факти заниження податкових зобов'язань з податку на додану вартість (у зв'язку із завищенням податкового кредиту) та податку на прибуток (у зв'язку із завищенням витрат, що враховуються при визначенні об'єкта оподаткування).

Детальніше - у розділі "Податкові зміни - 2015" офіційного порталу Державної фіскальної служби України, а також у Центрі обслуговування платників Тернопільської об'єднаної ДПІ за адресою: Білецька 1 та за телефоном: 43-46-17.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.