Легальну працю отримали 129 найманих осіб

03 Гру 2013 / 06:43 | Переглядів: 1642

податкова будівля

З початку року, завдяки тернопільським міндоходівцям, вдалося легалізувати працю 129 найманих працівників. Завдяки цьому місцеві бюджети додатково отримали понад 30 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Варто зауважити, що у боротьбі з нелегальною працею фахівці Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області тісно співпрацюють з органами місцевого самоврядування. Так, за наслідками 24 оперативних відпрацювань (в т.ч. з робочою групою при Тернопільській міській раді- 10) було перевірено діяльність 106 приватних підприємців та виявлено 68 документально неоформлених на роботу найманих працівників. Також взято участь в проведенні 6 виїзних засідань робочої групи Тернопільської районної державної адміністрації з питань детінізації економічних процесів, які проводились у населених пунктах Тернопільського району. В результаті було перевірено 19 приватних підприємців та 2 підприємства, а також виявлено 39 документально неоформлених на роботу найманих працівників.

Крім цього, за результатами контрольно-перевірочної роботи діяльності 14 суб'єктів господарювання було виявлено 22 працівників, з якими трудові відносини не були укладені належним чином.

За матеріалами управління доходів і зборів з фізичних осіб

Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.