Куди повинен подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи?

04 Кві 2018 / 22:39 | Переглядів: 1309

податкова електронний сервіс дфс

Ви запитували у податковій:

Куди повинен подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи та сплачувати податок на доходи фізичних осіб громадянин, якщо він зареєстрований в одному місці, а дохід отримує в іншому?

У Тернопільській ОДПІ нагадали, що такий платник податків, який відповідно до норм чинного законодавства зобов'язаний (має право) надати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи, але на той час проживає не за місцем реєстрації (прописки), а в іншому місці, то він має подати декларацію до податкової інспекції за податковою адресою, тобто, за місцем реєстрації згідно з паспортними даними.

Докладні консультації, тренінги та надання практичної допомоги у заповненні звітності отримайте у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 та за телефоном: 43-46-46, 43-46-10.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.