«Хенкель Баутехнік (Україна)» підтримує ініціативу «Дні сталої енергії» у м. Тернопіль

14 Жов 2015 / 11:51 | Переглядів: 1490

хенкель 46

Дні сталої енергії у Тернополі — чергова ініціатива з циклу заходів, у яких бере участь компанія "Хенкель Баутехнік (Україна)". Вона стала продовженням Днів сталої енергії в Сумах, Рівному та Дніпродзержинську, які вже проходили цієї осені. Для зацікавлених тернопільчан фахівці компанії демонструватимуть переваги системи утеплення Ceresit Ceretherm від час виставки енергоефективних технологій та матеріалів в КП "Палац Кіно".

У рамках Днів сталої енергії у Тернополі експерт "Хенкель Баутехнік (Україна)", Руслан Сорока проведе семінар для ОСББ. Компанія прагне підвищити обізнаність українців про можливості й шляхи ощадливого використання енергоресурсів. Семінар для жителів міста, як і участь у Днях сталої енергії, — це частина системної роботи компанії з метою краще й докладніше познайомити українців з важливими питаннями у сфері енергозбереження.

Довідка про компанію "Хенкель Баутехнік (Україна)":

Компанія "Хенкель Баутехнік (Україна)"-виробник будівельних сумішей та систем утеплення ТМ Ceresit, шпалерних клеїв ТМ Metylan, імпортер і продавець побутових клеїв і будівельних сумішей ТМ "Момент". Асортимент продукції компанії налічує більше 500 найменувань. В Україні компанія "Хенкель Баутехнік (Україна)" розпочала свою роботу в 1998 році, побудовано 4 заводи. "Хенкель Баутехнік (Україна)" відрізняється системним підходом, пропонуючи готові системи облицювання, теплоізоляції та оздоблення фасадів, системи влаштування підлог, гідроізоляції та гідрофобізації.

"Хенкель Баутехнік (Україна)" має в своєму розпорядженні мережу з 35 Центрів комплектації Ceresit-Pro, які надають повний комплекс послуг з утеплення будинків методом скріпленої теплоізоляції. Активно розвиваються Центри тонування Ceresit, де безпосередньо в місцях продажів можна тонувати штукатурки і фарби. Сьогодні в Україні функціонує 500 Центрів тонування.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.