До уваги платників податків, які використовують РРО!

15 Сер 2013 / 08:20 | Переглядів: 1661

підприємець

Тернопільська об'єднана ДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області звертає увагу на те, що з 1 січня 2013 року, відповідно до вимог Закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг", суб'єктам господарювання необхідно подавати до Територіальних органів Міндоходів електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстрів розрахункових операцій дротовим або бездротовими каналами зв'язку.

Суб'єктам господарювання, які не мають можливості подання інформації по дротових або бездротових каналах зв'язку, нагадуємо, що 15 серпня 2013 року - останній день подання звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій за липень 2013р.

Детальніші довідки за тел: 15-07, 52-12-27.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.