До Дня захисту дітей – школярі завітали у податкову

04 Чер 2018 / 22:40 | Переглядів: 1796

податкова будівля

Уже традиційно, до Дня захисту дітей, у Тернопільську об'єднану державну податкову інспекцію податківці запрошують у гості учнів школи № 25. Цьогоріч інспекцію відвідали діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти-сироти, напівсироти й діти, батьки яких визнані учасниками АТО. Головний державний інспектор з питань організації роботи ТОДПІ Павло Копча розповів про функції Державної фіскальної служби та особливості роботи Тернопільської ОДПІ. Провів пізнавальну екскурсію у Центрі обслуговування платників, де діти познайомились з роботою фахівців інспекції та, навіть, спробували себе у ролі податкових інспекторів. У Галереї робіт учасників Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Податки очима дітей", школярі відшукали роботи учнів своєї школи, а також відвідали музей податкової служби. Школярам було цікаво довідатись як працювали податківці десятки років та якими приладами вони користувались у своїй роботі.

Спонсори привітали дітей зі святом та запросили до святкового столу в одному із закладівТернополя.Важливо зазначити, що такі зустрічі зближують молоде покоління з державними органами,сприяють розвитку патріотизму та розвивають податкову культуру сучасної молоді. Таким чиномформуючи свідомих платників податків.

За матеріалами роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.