Для отримання адмінпослуг звертайтесь у центр обслуговування платників

29 Лип 2013 / 16:23 | Переглядів: 1806

податкова будівля

Тернопільська об'єднана ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області нагадує, що для того, аби скористатися адміністративними послугами, суб'єктам господарювання та громадянам необхідно звернутися у центр обслуговування платників податків - зал № 3 (“Видача довідок та дозвільних документів”). Для зручності тернополян години прийому продовжено. Отож, для одержувачів адміністративних послуг міндоходівці працюють до 20 год. 00 хв. у робочі дні та до 16 год. 00 хв. - у суботу.

Розташований центр обслуговування платників податків Тернопільської об'єднаної ДПІ на першому поверсі лівого крила адмінбудинку ГУ Міндоходів у Тернопільській області за адресою: м.Тернопіль, вул. Білецька,1, тел. 52-12-27.

З детальним переліком адмінпослуг територіальних органів Міндоходів можна ознайомитись на веб-порталі Головного управління (minrd.gov.ua) та суб-сайті ГУ Міндоходів у Тернопільській області (tr.minrd.gov.ua).

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.