Безробітним – про роботу в польщі

30 Вер 2014 / 15:29 | Переглядів: 2908

зайнятість семінар робота в Польщі

У приміщенні Тернопільського міськрайонного центру зайнятості в рамках проекту "Права мігрантів в дії 2", який реалізовується за підтримки представництва Міжнародної організації з міграції у Республіці Польща, відбувся інформаційний семінар "Попередження зовнішньої нелегальної трудової міграції та торгівлі людьми. Особливості довготривалого перебування у Республіці Польща", на якому консультант Тернопільського міського жіночого клубу "Відродження нації" Зоряна Барчук зустрілася із громадянами, які перебувають у пошуках роботи і зареєстровані в службі зайнятості.

Присутніх ознайомили із правилами видачі дозволів на перебування і працевлаштування у Польщі. Оскільки особи, які шукають роботу, можуть розглядати варіанти працевлаштування й за кордоном, то інформація щодо трудової міграції в сусідню країну для них була дуже корисною.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.