Авансові внески у ІІ-ІV кварталах звітного року

30 Тра 2014 / 14:18 | Переглядів: 1520

податкова будівля

Наша страхова компанія за підсумками І кварталу отримала збиток від іншої діяльності, не пов'язаної зі страховою. Чи маємо ми право не сплачувати авансові внески у ІІ-ІV кварталах звітного року?

Відповідають фахівці податкової інспекції.

При здійснені страхової діяльності страховики ведуть окремий облік доходів та витрат, що оподатковується за ставками, передбаченими Податковим кодексом України, та іншої діяльності, не пов'язаної зі страховою, що оподатковується у загальному порядку. А відокремлення авансових внесків за певними видами діяльності не передбачено Податковим кодексом України.

Тому, якщо ваша страхова компанія сплачує авансові внески, і за підсумками І кварталу звітного року отримує збиток від іншої діяльності, ви не звільняєтесь від сплати авансових внесків у ІІ-ІV кварталах звітного року.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.