Антимонопольний комітет інформує

13 Лис 2012 / 19:01 | Переглядів: 2270

Гроші

Антиконкурентні узгоджені дії:

Тернопільське обласне відділення Комітету оштрафувало ПП "Клімат-Тер" та ПП "Комфорт - Люкс" загалом на 5 тис. грн.за антиконкурентні узгоджені дії, що могли призвести до спотворення результатів торгів. Як з'ясувало Відділення, суб'єкти господарювання узгодили тендерні пропозиції під час проведення Теребовлянською центральною комунальною районною лікарнею торгів із закупівлі робіт по будівництву санбаклабораторії. Відповідачів зобов'язано сплатити штрафні санкції до державного бюджету.

Тернопільське обласне відділення Комітету оштрафувало ФОП Новаківського О.М., ПП "Укрмедіка" та ФОП Юзьківа А.Р загалом на 23 тис. грн.за антиконкурентні узгоджені дії, що могли призвести до спотворення результатів торгів. Як з'ясувало Відділення, суб'єкти господарювання узгодили тендерні пропозиції під час проведення комунальним закладом Тернопільської районної ради "Тернопільське районне територіальне медичне об'єднання" торгів із закупівлі препаратів фармацевтичних різних. Відповідачів зобов'язано сплатити штрафні санкції до державного бюджету.

Тернопільське обласне відділення Комітету оштрафувало ПП "ТД "Укр-Петроль", ПП "Універсам" та ПП "Укр-Петроль" загалом на 15 тис. грн.за антиконкурентні узгоджені дії, що могли призвести до спотворення результатів торгів. Як з'ясувало Відділення, суб'єкти господарювання узгодили тендерні пропозиції під час проведення Теребовлянською центральною комунальною районною лікарнею торгів із закупівлі нафтопродуктів. Відповідачів зобов'язано сплатити штрафні санкції до державного бюджету.

Зловживання монопольним становищем:

Тернопільське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало Державний заклад "Гусятинську районну санітарно-епідеміологічнау станцію" на 2 тис. грн. за зловживання монопольним становищем. Як дослідило Відділення, СЕС неправомірно стягувала додаткові кошти при видачі висновків санітарно-епідеміологічної експертизи. Відповідача зобов'язано сплатити штрафні санкції до державного бюджету.

Тернопільське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало Державний заклад "Борщівську районну санітарно-епідеміологічнау станцію" на 2 тис. грн. за зловживання монопольним становищем. Як дослідило Відділення, СЕС неправомірно стягувала додаткові кошти при видачі висновків санітарно-епідеміологічної експертизи. Відповідача зобов'язано сплатити штрафні санкції до державного бюджету.

Недобросовісна конкуренція:

Тернопільське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ПП "Масар - Агро" на 68 тис. грн. за недобросовісну конкуренцію у вигляді поширення інформації, що вводить в оману. Як встановило Відділення, відповідач застосовував на етикетках ковбасних виробів назви ковбас традиційного асортименту вищого сорту, що створювало у споживачів уявлення щодо придбання товарів, які виготовлені за державними та міждержавними стандартами. Відділення зобов'язало ПП припинити порушення та сплатити штраф до державного бюджету.

"Інформаційні" порушення конкуренційного законодавства:

Тернопільське обласне відділення Комітету оштрафувало Управління Держкомзему в Чортківському районі на 4 300 грн. вчинення дій у вигляді створення перешкод спеціалістам територіального відділення у проведенні перевірки.

Тернопільське обласне відділення Комітету оштрафувало ФОП Адамович Я.Ф. на 8 000 грн. за вчинення дій у вигляді не виконання рішення органу Антимонопольного комітету України.

"Узгоджено з головою ТВ"
Курницьким І.І.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.