Антимонопольний комітет інформує про антиконкурентні узгоджені дії

11 Гру 2012 / 07:48 | Переглядів: 1742

Гроші

Тернопільське обласне відділення Комітету оштрафувало ФОП Наджогу В.Р., ПП "Укрмедіка" та ФОП Юзьківа А.Р загалом на 13 тис. грн. за антиконкурентні узгоджені дії, що могли призвести до спотворення результатів торгів. Як з'ясувало Відділення, суб'єкти господарювання узгодили тендерні пропозиції під час проведення комунальним закладом Тернопільської районної ради "Тернопільське районне територіальне медичне об'єднання" торгів із закупівлі устаткування медичного, хірургічного та ортопедичного. Відповідачів зобов'язано сплатити штрафні санкції до державного бюджету.

Тернопільське обласне відділення Комітету оштрафувало ФОП Галаган В.К. та ФОП Зарівняк Н.Ф загалом на 5 тис. грн. за антиконкурентні узгоджені дії, що могли призвести до спотворення результатів торгів. Як з'ясувало Відділення, суб'єкти господарювання узгодили тендерні пропозиції під час проведення відділом освіти Кременецької районної державної адміністрації торгів із закупівлі послуг з організації гарячого харчування учнів Почаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Відповідачів зобов'язано сплатити штрафні санкції до державного бюджету.

Тернопільське обласне відділення Комітету оштрафувало ФОП Добровольського Є.Я. та ФОП Чижа В.М. загалом на 4 тис. грн. за антиконкурентні узгоджені дії, що могли призвести до спотворення результатів торгів. Як з'ясувало Відділення, підприємці узгодили тендерні пропозиції під час проведення відділом освіти Кременецької районної державної адміністрації торгів із закупівлі м'яса свіжого та замороженого. Відповідачів зобов'язано сплатити штрафні санкції до державного бюджету.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.