Покращено функціонал сайту

01 Кві 2012 / 15:49 | 1 коментар | Переглядів: 1675

web tools

Вітання користувачам нашого сайту та читачам газети “Тернопіль вечірній”! Дякуючи Вам, ми працюємо, розвиваємось та вдосконалюємось. Хочемо проінформувати про невеличкі технічно-функціональні новинки сайту, які були зроблені нашим програмістом:

- Кожне інтерактивне опитування отримало власну сторінку (клік по назві опитування): на якій можливо здійснити голосування (також це можна зробити на стартовій сторінці); розповсюдити опитування по соціальних мережах; коментувати опитування. Нагадаємо, щоб коментувати будь-що на нашому сайті, необхідно авторизуватись-зареєструватись (найшвидше і простіше — через соціальні мережі).

- Невеличкі правки дизайну;

- Кешування двигуна сайту переведено на систему memcached, яка є лідером по швидкодії та популярності в світі WEB-технологій. Отже, сайт працює швидше. Окрім того, в майбутньому при збільшенні відвідувачів, буде здійснюватись додаткова оптимізація швидкодії;

Також в планах серйозне вдосконалення функціоналу сайту. Слідкуйте за публікаціями користувача “admin”.

Незабаром виповнюється один місяць, як оновлений сайт працює в мережі Інтернет, отож буде опубліковано звіт по показниках відвідуваності;

Приємного користування! Будемо вдячні за Вашу критику та побажання щодо нашої роботи!

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.