Додано RSS-потік до рубрик

25 Бер 2012 / 07:57 | 2 коментарі | Переглядів: 1772

rss

Шановні відвідувачі сайту! Хочемо проінформувати Вас про невеличку технічну новинку нашого сайту. Додана можливість до кожної рубрики підписатись на новини по RSS. Окрім рубрик, можна підписатись на усі новини сайту через RSS. Шукайте жовтий квадратик з хвильками у шапці сайту, на головній сторінці біля назв рубрик та безпосередньо у рубриках.

Що таке RSS? (з Wikipedia)

RSS — це родина XML-форматів, що використовується для публікації та постачання інформації, яка часто змінюється, наприклад нових записів в блозі, заголовків новин, анонсів статей, зображень, аудіо і відео матеріалів (в стандартизованому форматі). Документ в стандарті RSS (який також інколи називають "стрічкою", "веб-стрічкою" або "каналом") складається з повного або часткового тексту і метаданих (дата і авторство).
За висловлюванням популярного блогера Даррена Ровза (англ. Darren Rowse), RSS - це технологія, яку використовують мільйони користувачів Інтернет з усього світу щоб отримувати поновлення на своїх улюблених веб сторінках

Багато сучасних браузерів, поштових клієнтів і програм миттєвого обміну повідомленнями вміють працювати з RSS-стрічками. Крім того, існують спеціалізовані програми (RSS-агрегатори), що збирають і обробляють інформацію RSS-каналів. Також дуже популярні веб-агрегатори, що являють собою сайти для збирання та відображення RSS-каналів.

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.