Тернополяни – переможці обласного етапу Національного Кубку шкільного футболу «Євро 2012»

23 Кві 2012 / 15:32 | Переглядів: 2005

футбол 1

21 квітня на тернопільському міському стадіоні відбулася фінальна гра та нагородження переможців обласних змагань Національного Кубку шкільного футболу "Євро 2012". У фіналі змагалися юні футболісти з Тернопільського НВК школа-ліцей № 13 та Копичинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Гусятинського району. Перемогу з рахунком 4:0 здобули тернополяни. Вони ж представлятимуть Тернопільську область на Всеукраїнському, ІІІ етапі змагань.

Міський голова Сергій Надал привітав учасників та переможців змагань: "Мені дуже приємно, що саме тернопільська команда здобула перемогу. Це є свідченням того, що саме у Тернополі підростають справжні професійні футболісти. Ми гордимося нашою муніципальною командою ФК "Тернопіль", яка гідно представляє наше місто на змагання різного рівня. Сьогоднішня гра показала, що молоді футболісти зможуть підсилити нашу команду та стати її послідовниками".

Фотоальбом: Обласний етапу Національного Кубку шкільного футболу «Євро 2012»

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.