У Тернополі відбувся "Бібліотечний бульвар "Мистецьке перевесло"

03 Жов 2017 / 13:02 | Переглядів: 2191

Бібліотечний бульвар "Мистецьке перевесло" 2017

У рамках сьомого "Бібліофесту" вТернополі відбувся "Бібліотечний бульвар "Мистецьке перевесло".вийшла за рамки свого простору - на бульвар. Тут усіх гостей, читачів та прохожих чекали майстрині:Тетяна Охрицька, Світлана Галущак, Тетяна Іванюк, Вікторія Кривоніс, Майя Юркевич, Марія Залужець та Алла Шушкевич з онукою Анною із прекрасними майстер-класами.Прохожі могли навчитись вишивці хрестиком та борщівськими техніками, як мотати ляльку-мотанку, браслети із стрічок, як робити квіткові композиції та обереги.



Перед бульварними майстер-класами у бібліотеці всі мали можливість послухати музичні номери відстудентів музичного училища ім. Соломії Крушельницької та театральні мініатюривідстудентів-акторів "Багато Галасу"під керівництвом Ірини Складан із Галицького коледжу ім. В. Чорновола. Бібліотеку переповнили люди від школярів до пенсіонерів. Кожен знайшов на нашому дійстві те, що йому було по духу.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.