У Тернополі 8 липня буде встановлено новий кулінарний рекорд України

05 Лип 2017 / 04:00 | Переглядів: 2767

Коропфест 2017

Вогняне шоу, виступ гурту OT Vinta, 3000 л ухи: у Тернополі готуються до нового фестивалю. З 6 по 9 липня у тернопільському парку ім.Т.Шевченка відбудеться І рибний фестиваль Тернополя "КОРОПФЕСТ".

Розпочнеться він 6 липня святкуванням ночі на Купала. У ніч з 6 на 7 липня усіх тернополян запрошують на острівок Чайка, де відбудеться open-air під відкритим небом з розважальними конкурсами та ватрою.

Другий день, 7 липня, запам'ятається офіційним відкриттям фестивалю та смачними рибними стравами: фаршированою скумбрією, печеним карпом, рибною юшкою з білими грибами, паельеєю з риби та ін. Для найменших у цей день працюватиме дитяча локація, а для старших виступатимуть гурти "Gloria Band" та "Чорні черешні", а на завершення - дискотека.

Третій день фестивалю стане РЕКОРДНИМ. Адже саме 8 липня буде встановлено новий кулінарний рекорд України - приготовлено 3000 літрів рибної юшки (ухи). І все це в одному казані! А після реєстрації рекорду юшкою частуватимуть усіх присутніх. У цей день буде виступати головний хедлайнер - OT VINTA, а також на сцен вийдуть Медовий полин, Hero is coming, Atlantic Gardens та ін. У цей же вечір запускатимемо найбільшу кількість небесних ліхтариків.

Останній день фестивалю запам'ятається виступами гуртів "308", "Шосте чуття", "Чумацький шлях", "Paper Planets", а також вогняним шоу.

І, найкраще, це буде частування усіх присутніх найсмачнішими рибними стравами. Не пропустіть! Вхід вільний!

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.