У тернопільського гурту Nameless — новий сингл

07 Вер 2017 / 17:27 | Переглядів: 2511

Nameless

Тернопільський музичний гуртNamelessпрезентував сингл“Вакуум”, який став першим закінченим результатом відкритого мистецького проекту, розпочатого Nameless ще у 2016 році? - повідомляє Погляд.

Мета проекту - спроба дистанційного запису спільного альбому. У проекті брали участь музиканти з різних країв,які записували свої партії і надсилали треки інтернетом. Учасники проекту були не завжди знайомі особисто - взаємні симпатії та теплі стосунки народилися саме завдяки спільній роботі над музикою.

Таким чином спільними зусиллями було накопичено матеріалу на 17 пісень, найкращі з яких увійдуть у майбутній альбом. Пісня “Вакуум” дає уявлення про його звучання, інструментальне насичення та емоційне забарвлення.

Історія створення “Вакууму” починалася з акустичної композиції записаної Світланою та Зоряном Безкоровайні взимку 2016 року. Пісня була сповнена смутку з приводу звістки про смерть Девіда Боуі. Пізніше інші музиканти надіслали інтернетом свої інструментальні партії. Зведення та мастеринг здійснили Антон Коваленко та Олексій Трінтум з “Funk Hole Records”.


Джерело -https://poglyad.te.ua/podii/u-ternopilskogo-gurtu-nameless-novyj-syngl.html

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.