Творча зустріч із Володимиром Лисом та Надією Гуменюк

19 Кві 2017 / 21:12 | Переглядів: 3098

Володимир Лис та Надіz Гуменюк у Тернополі

25 квітня о 15 год. у книгарні "Дім книги" (вул. Коперника, 19, що у Тернополі) в рамках літературних зустрічей циклу "Вітальня у вівторок" відбудеться творча зустріч із відомими письменниками з Волині — Володимиром Лисом та Надією Гуменюк.

Володимир Лис — український журналіст, драматург, письменник. У його творчому доробку близько 20 книг, серед яких повісті, романи, п'єси.

Останнім часом побачили світ книги Володимира Лиса "Країна гіркої ніжності", "Камінь посеред саду", "Діва Млинища", "Століття Якова". У видавництві "Навчальна книга — Богдан" вийшли друком його книги "Жінка для стіни" та "Щоденники Ієрихар".

Надія Гуменюк — українська поетеса, прозаїк, публіцист. Дружина волинського письменника Володимира Лиса.

У творчому доробку авторки півдесятка поетичних збірок, романи, радіоп'єса "Охоронець для Янгола", а також понад 20 книжок для дітей.

Серед останніх видань поетеси — збірки "Танець білої тополі", "Вересові меди", "Коханий волоцюга", "Енна. Дорога до себе". Дві книги авторки було надруковано у видавництві "Навчальна книга — Богдан": "Шуршик В. та інші: казки з Яринчиного саду" та "Янгол у сірому".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.