Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки (Репертуар на лютий 2014 р.)

24 Січ 2014 / 09:55 | Переглядів: 4189

лялькова вистава Білосніжка

02 лютий 2014 р. (поч. о 1200, 1430 год.)

"Друзі маленької Кіті" С. Коган (музична казка-комедія)

Ця дивна весела історія відбулася не де-небудь, а в звичайному бюро знахідок, де опинилися веселі й дружні ляльки-іграшки. Вони завжди готові прийти один одному на допомогу, і з нетерпінням чекають своїх маленьких господарів-роззяв, без яких дуже-дуже нудьгують і, яких готові навчати тільки доброму і прекрасному.

Режисер - з. а. України В. Лісовий

Художник - О. Федун

Ціна квитка 12 грн.

09 лютий 2014 р. (поч. о 1200, 1430 год.)

"Поросятко Чок"М. Туровер (казка-комедія)

До яких тільки хитрощів не вдається злий і підступний Вовк, щоб спіймати і з'їсти Чока. Однак, кмітливе порося спритно обходить усі пастки, тому що воно, головний герой цієї веселої казки-комедії, завжди слухає свою маму, зранку робить зарядку й має добрих, вірних друзів.

Режисер - з. а. України В. Лісовий

Художник - О. Федун

Композитор - О. Бурміцький

Ціна квитка 12 грн.

16 лютий 2014 р. (поч. о 1200, 1430 год.)

"Бременські музиканти"В. Ліванов, Ю. Ентін (казка-мюзикл)

Дружбі, якою зв'язані між собою персонажі цього спектаклю, позаздрить будь-яка людина. Адже у житті не так часто вдається зустріти настільки близьких за духом друзів, яких удалося зустріти головним героям цієї історії - Бременським музикантам. Разом з ними глядачі відправляться назустріч своїй мрії. Вони побачать захоплюючу історію, у якій є все: мандрівки, веселощі, пісні, любов і, звичайно ж, дружба!

Режисер - з. а. України В. Лісовий.

Композитор - Г. Гладков.

Балетмейстер - Д. Татарінов.

Художник - О. Федун.

Ціна квитка 12 грн.

23 лютий 2014 р. (поч. о 1200, 1430 год.)

"Веселе мишеня" Ю. Чеповецький. (казка-комедія для дітей від 3 років)

Все шкереберть у затишній оселі тітоньки Марини після того, як у неї появився незваний гість Мишеня Мицик, якому тітонька Марина, щоб позбавитися його, зробила "подарунок" - Кота Кицика. Про веселі бешкетування маленького Мишеняти і примхливого Кота розповідає ця вистава-комедія.

Режисер - з. а. України В. Лісовий

Художник - Л. Воробйова

Ціна квитка 12 грн.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.