«Тарас Шевченко в пам’яті народній»

06 Бер 2015 / 10:07 | Переглядів: 2403

Кобзар Шевченко Тарас Григорович памятник

10 березня 2015 року о 15 00 год. у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді відбудеться літературно-мистецький вечір "Тарас Шевченко в пам'яті народній".
У заході візьмуть участь фахівці Обласної інспекції охорони пам'яток історії та культури. Вони презентують фотовиставку пам'ятних місць Тернопільщини "Тарас Шевченко: в камені, бронзі, граніті". Виставка буде діяти у секторі мистецтв бібліотеки впродовж двох тижнів.

На літературно-мистецькому вечорі звучатиме поезія Тараса Шевченка у виконанні студентів факультету мистецтв Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

Також відвідувачі матимуть можливість ознайомитися з книжковою виставкою, на якій будуть представлені видання із фондів бібліотеки, що розкривають величний масштаб постаті геніального поета, його поетичну та мистецьку спадщину та увіковічення його ім'я серцях і пам'яті народній.

Завідувач відділу
соціокультурної діяльності Ольга Крива
тел.: 25-97-15

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.