Сергій Надал привітав працівників культури з професійним святом

21 Тра 2012 / 16:32 | Переглядів: 2552

Надал вітає культуру

18 травня в Українському домі "Перемога" відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. За активну участь у культурно-мистецькому житті міста Тернополя міський голова Сергій Надал вручив подяки, грошові винагороди, нагородні відзнаки міської ради та цінні подарунки - наручні годинники видатним працівникам культури.

Звертаючись до присутніх Сергій Надал, зазначив:

"Від імені Тернопільської міської раді і всієї громади міста щиро і сердечно вітаю вас з професійним святом - Днем працівників культури. Ми високо цінуємо ваш щоденний внесок у розвиток української культури. Ваша праця додає людям натхнення і радості, емоційно забарвлює буденність. Ваша творчість впливає на всі сфери нашого життя, доповнює їх і звеличує. Своєю працею ви прославляєте наше місто, наших людей, нашу державу. І цим - примножуєте наші спільні успіхи і досягнення, наші нові перемоги.

Від імені міської ради дякую за невтомність і творчість працівникам управління культури, відповідних комунальних закладів і окремо - начальнику управління культури Олександру Смику. Завдяки йому ця галузь проявилась в місті новими неповторними гранями, набула нових цікавих відтінків, наповнилась зовсім новими унікальними для всієї України проектами.

Хай щастить Вам усім у творчості і особистому житті. Бажаю вам весни у серці, у душі та у взаєминах із близькими і коханими. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.