POETS OF THE FALL оголосили другим хедлайнером музичного фестивалю «Файне місто»

22 Бер 2017 / 14:34 | Переглядів: 3631

Poets of the Fall

Організатори музичного фестивалю "Файне місто", який відбудеться 20-23 липня у Тернополі, оголосили другого хедлайнера. Ним стане один із найуспішніших фінських гуртів, які оспівують у своїх піснях романтизм мовою софт-року, інді-року та пост-гранжу POETS OF THE FALL.

Poets of the Fall - це англомовна фінська рок-група, яка була створена в місті Хельсінкі в 2003 році двома друзями: вокалістом Марко Сааресто і гітаристом Оллі Тукіайненом. Пізніше до групи доєднався клавішник і продюсер Маркус Каарлонен.

Популярність групі принесла композиція "Late Goodbye", яку музиканти написали для відеогри Max Payne 2. Саме ця пісня пожвавила зацікавленість до Poets of the Fall в усьому світі.

Місяць за місяцем, рік за роком колектив почав здобувати відомі музичні нагороди: приз на музичні церемонії G.A.N.G. Awards в Каліфорнії, номінація "Прорив року" на NRJ Radio Awards, на церемонії нагородження Emma gala колектив став кращим одразу в двох номінаціях: "Кращий новий виконавець" та "Дебютний альбом року", вони переможці MTV Europe Music Awards в номінації "Кращий фінський виконавець", а їх кліп на пісню "Carnival of Rust" став "Кращим кліпом Фінляндії всіх часів". Їх альбоми роками входять в офіційний чарт Фінляндії, а диски за дуже короткий час стають "золотими" та навіть "платиновими".

Виступатиме Poets of the Fall на головній сцені музичного фестивалю "Файне місто" у Тернополі 21 липня. Нагадаємо, що першим хедлайнером цього фестивалю став німецький гурт Guano Apes. Квитки на сайті http://fainemisto.com.ua/

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.