На виставці у тернопільській галереї художник покаже образи зі сновидінь

15 Тра 2018 / 16:58 | Переглядів: 11802

а виставці у тернопільській галереї художник покаже образи зі сновидінь

У людській психіці є безліч фіктивних образів, що зароджуються в глибинах несвідомого, — каже львівський митець Ростислав Гарбар.

На полотнах — спроба зафіксувати ці образи. Їх він представить у тернопільській галереї "Бункермуз". Відкриття виставки "ФІКсаЦІЯ" — 18 травня, 19.00.

— Усновидіннях образи часто набувають характеру спотвореного та химерного, що є симбіозом кількох віддалених за формою та змістовим наповненням об'єктів, і співставляються так, що важко прослідкувати їх логічний зв'язок. Однак на іншому — ірраціональному рівні сприйняття — може відкритись їхнє символічне значення. Фіксуючи ці образи, я практично документую їх появу в нашій ірреальності. Проте оскільки фікціоналізм ставить під сумніви та називає вигадкою вселюдське буття, то чи справді відбувається фіксація?.. Можливо, сама фіксація і є фікцією?..

Довідково:

Ростислав Гарбар народився та проживає у Львові. Навчався в Львівському коледжі І. Труша на відділі дизайну інтер'єру. Займається художньою та музичною діяльністю. Дві роботи митця куратори Saatchi Art обрали для Surreal Art Collection.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.