На JazzBez до Тернополя приїде культовий польський колектив

21 Лис 2017 / 21:12 | Переглядів: 5001

Adam Jarzmik Quintet

1-2-3 грудня у тернопільському драмтеатрі відбудеться XII міжнародний джазовий фестиваль JAZZBEZ. Цього року тернополян радуватимуть шість колективів з Польщі, Данії, Америки, України та Німеччини.

На перший день JazzBez - 1 грудня до Тернополя завітають два культових польські колективи: "GADT / CHOJNACKI / GRADZIUK Projekt "та "Adam Jarzmik Quintet".

Проект "GADT / CHOJNACKI / GRADZIUK Projekt "приїде у Тернопіль із презентацією нового альбому польської джазової вокалісти Анни Ґадт під назвою "Renaissance". Альбом, інспірований ренесансною музикою та сповнений фрі-джазовими імпровізаціями на релігійні тексти, вже здобув багато позитивних відгуків від музичних критиків та поціновувачів джазу. Для опису їхньої манери виконання вживають термін "free renesans"

"Adam Jarzmik Quintet" - це переможці цьогорічного культового польського фестивалю "Jazz nad Odrą".

Проект виник 2015 року в Катовіцах. Гурт презентує авторську музику та грає безсмертні джазові стандарти, пропущені через своє відчуття та подані у нових музичних формах. Весною цього року гурт видав свій дебютний альбом "Euphoria". Серед нагород, які встиг завоювати квінтет: 2-ге місце на "Jazz Nad Odrą" 2016 р., 1-ше місце "Pro Jazz Festiwal w Kołobrzegu", 1-ше місце на "Blue Note Competition w Poznaniu", 1-ше місце на "Bielskiej Zadymce Jazzowej" та Grand Prix на "Jazz Nad Odrą" 2017 р.

Квитки у касі Драмтеатру та ЦУМі (відділ Кonica).

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.