Гурти зі Львова та Києва зійдуться у передостанньому батлі музичного конкурсу «Koza Music Battle»

19 Кві 2017 / 23:04 | Переглядів: 2360

Гурти зі Львова та Києва зійдуться у передостанньому батлі музичного конкурсу «Koza Music Battle»

20 квітня о 19.30 год. у арт-барі "Коза" відбудеться передостанній чвертьфінал музичного конкурсу серед молодих гуртів "Koza Music Battle". Серед претендентів на місце у півфіналі - гурти зі Львова та Києва. Вхід на захід - вільний!

Thunderdogs, Львів(rock'n'roll)

Гурт прийшов, аби відродити запальну енергетику рок музики, що запалює кров та ламає стіни. "Рок'н'рол створений для того, щоб відриватись і отримувати задоволення, а не пускати соплі та міркувати про те, який ти нещасний з п'ятим iPhone", - розказують про себе учасники.

Twelves, Львів(альтернативний метал)

МузикаTwelves -це комбінації драйву та запалу, енергії і мелодики, напруження та вибуху емоцій, які створюють контрастну запальну атмосферу з глибокими внутрішніми переживаннями.

Брудні, Київ (блюз рок)

Брудні - це нове дихання української альтернативної музики.Бас і ударні - це все, що потрібно, щоб розкачати твій гаражний кооператив до постапокаліптичного стану.

My Sweet Satellite, Київ

Київський гурт "My Sweet Satellite" дуже хоче взяти участь у "Koza Music Battle 2017". У разі перемоги обіцяють віддати кошти для дитячої клінічної лікарні Тернополя.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.