Афіша

28 Сер 2013 / 10:22 | Переглядів: 1815

анонс

Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Т.Шевченка

3 вересня - музична феєрія на 2 дії "Майська ніч" (М.Гоголь, інсценізація народної артистки України Лідії Кушкової). Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр імені Т.Шевченка. Початок - 14.00.

3 вересня - трагікомедія на 2 дії "Кайдашева сім'я" (І.Нечуй-Левицький). Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр імені Т.Шевченка. Початок - 18.30.

Контактний телефон: 52-40-66.

Тернопільська обласна філармонія

3 вересня - концерт симфонічного оркестру за участю провідних солістів філармонії з нагоди 200- річчя з дня народження Джузеппе Верді. Диригент - Мирослав Кріль. Початок - 18.30.

Співоче поле

28 серпня - регіональний фестиваль народного танцю "Червона калина". Початок - 12.00.

28 серпня - гала-концерт до Дня міста за участю зірок української естради: Ірини Шинкарук, Інеси Братущик, Павла Дворського. Спеціальний гість свята - один з кращих музичних проектів Європи - гурт "Fly Project" (Румунія, Бухарест). Також на глядачів очікують цікаві розваги та конкурси з розіграшем цінних призів від партнерів свята і грандіозний святковий феєрверк. Початок - 19.30.

Фестивалі

7-8 вересня - свято борщу "Борщ'їв" у рамках VII фестивалю "У Борщівському краї цвітуть вишиванки" на центральній площі містечка Борщів. Місцеві господині змагаються у приготуванні національної страви, яке в давнину дало назву цьому невеликому населеному пункту. У рамках фестивалю 8 вересня кожен населений пункт Борщівського району представить свій борщ. Всього планується представити до 50-ти видів борщу.

7-8 вересня - фестиваль "Гуцульська бриндзя" (Рахів). У програмі фестивалю: виставки художників Рахівщини, розгортання експозицій виставок народних умільців та ярмарки-продажу тваринницької продукції вівчарства, конкурси на кращих трембітаря, сопілкаря, коломийкаря, змагання з приготування гуцульських страв, концертно-розважальна програма, масові гуляння, святковий феєрверк.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.