Вживання каші збільшує тривалість життя

12 Сер 2013 / 12:16 | Переглядів: 2237

каша гречана купити

Дослідники Національного інституту раку у США з'ясували, що регулярне вживання різних видів каш сприяє збільшенню тривалості життя. Це обумовлено вмістом комплексу вітамінів і безлічі корисних речовин у крупах.

Спостереження за групою добровольців, що налічувала 400 тисяч людей, упродовж 20 років дозволили вченим з'ясувати, що страви із круп знижують ризик онкологічних захворювань. У добровольців, які вживали упродовж доби приблизно 25 г круп, ймовірність розвитку раку зі смертельним результатом була на 20% нижчою, ніж у тих, хто щодня з'їдав менше 15 г крупи.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.