Заборгованість по заробітній платі працівникам КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» погашена

23 Жов 2015 / 09:37 | Переглядів: 1643

зарплата 63646

22 жовтня, усім працівникам КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" виплатили заборгованість по заробітній платі, яка була спричиненанераціональними урядовими постановами.Завдяки вдалим перемовинам міського голови Сергія Надала із органами як місцевої, так і центральної державної влади, вдалося отримати відшкодування податку на додану вартість у розмірі 6 мільйонів гривень, що дозволило компенсувати заборгованість тернопільським тепловикам у повному обсязі.

Нагадаємо, що заборгованість по заробітній платі працівникам КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" була спричинена рядом факторів. Однак міська рада активно сприяла вирішенню даної проблеми. Приміром, нещодавно шляхом позик від підприємців міста у розмірі 960 тисяч гривень працівникам КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" частково виплати заборговані зарплати. Тоді міський голова запевнив, що люди не залишаться наодинці із своїми проблемами, і виконав свою обіцянку.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.