Стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць

20 Чер 2014 / 07:25 | Переглядів: 1977

зайнятість центр семінар партнери

Закон України "Про зайнятість населення" передбачає стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць та працевлаштування на них за направленням центру зайнятості безробітних, які не спроможні на рівних конкурувати на ринку праці та потребують додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню шляхом виплати компенсації роботодавцю у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за відповідну особу. За січень - травень 2014 року по 30 підприємствах, які юридично зареєстровані у місті Тернополі та прийняли на роботу 44 безробітних Тернополя та Тернопільського району прийнято рішення про компенсацію роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску.

За більш детальною інформацією щодо компенсації роботодавцю єдиного внеску звертатись в Тернопільський міськрайонний центр зайнятості (вул. Текстильна,1-б), або тел. 52-71-35, 52-44-47, 52-71-35.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.