Роздрібний продаж алкоголю, тютюну та палива додав місцевим бюджетам 22 мільйони гривень надходжень

07 Тра 2015 / 10:32 | Переглядів: 1758

До місцевого бюджету Тернополя –  майже 14 мільйонів гривень акцизного податку!

Місцевий бюджет Тернополя та Тернопільського району з початку року отримав 22мільйони гривень акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів.

"Сьогодні очевидно, що новий 5-відсотковий акцизний податок вже є стабільним додатковим фінансовим ресурсом, який може бути використаний для розвитку нашого міста. Тому тернополяни можуть контролювати стан його надходжень шляхом повної легалізації продажів таких популярних підакцизних товарів як горілка, цигарки, пиво і паливо", - вважає начальник відділу комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ Василь Карпа. Він зазначає, що акцизний податок з роздрібного продажу сплачує кожен з нас, як споживач.

Нагадаємо, що суб'єкти роздрібної торгівлі, які реалізують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання паливо, пиво, а також алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну є платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів та сплачують такий податок за встановленою ставкою 5 %.

Для отримання детальнішої інформації щодо нарахування та сплати акцизного податку звертайтесь у Центр обслуговування платників за адресою: Білецька 1 та за телефоном: 43-46-46.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ

ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.