Оголошення про початок відбору інвесторів для будівництва перших в Україні сміттєпереробних заводів

18 Вер 2013 / 11:46 | Переглядів: 2297

смітник покрещено

19 вересня о 10-00 у бізнес центрі "Парус" в рамках Національного проекту "Чисте місто", відбудеться прес-конференція щодо оголошення початку відбору інвесторів для будівництва перших в Україні 10-ти екологічних комплексів із переробки твердих побутових відходів у пілотних містах: Києві, Харкові, Полтаві, Сумах, Дніпропетровську, Кіровограду, Вінниці, Хмельницькому, Тернополі, Чернівцях

Під час заходу учасники повідомлять про критерії та терміни відбору інвесторів, оприлюднять інформацію щодо ситуації, яка склалася у сфері переробки сміття і рівня загрози довкіллю у регіонах України та озвучать основні показники Національного проекту.

Спікери заходу:

Владислав Каськів, Голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами

Іван Олексієвець, Керівник Національного проекту "Чисте місто"

Місце проведення: бізнес-центр "Парус" м.Київ, вул. Мечнікова, 2 (вхід зі сторони бул. Лесі Українки), поверх 7, мала зала.

Акредитація: до 17-30 18 вересня (обов'язкова) за тел. 0672348893 або на пошту press@ukrproject.gov.ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.