День кар’єри у ТНТУ ім. І. Пулюя

31 Бер 2015 / 07:15 | Переглядів: 3396

зайнятість день карєри ТНПУ

У Тернопільському національному технічному університеті ім. І. Пулюя відбувся День кар'єри для студентської молоді. До участі у цьому заході були запрошені фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості, представники органів місцевої влади і самоврядування, соціальні служби, молодіжні громадські організації та роботодавці. День кар'єри проводився з метою об'єднання зусиль навчального закладу, влади, громадянського суспільства та роботодавців у розв'язанні важливої проблеми - працевлаштування студентської молоді.

На відкритті заходу ректор університету Петро Ясній наголосив, що пріоритетом діяльності закладу є інтереси студента, турбота за його до долю і професійне зростання. Тому, щоб допомогти майбутнім інженерам-механікам, технологам, світлотехнікам, програмістам, аналітикам комп'ютерних систем, радіоінженерам, бухгалтерам, економістам, менеджерам самореалізуватись на ринку праці, університет проводить ярмарки вакансій, дні кар'єри, презентації роботодавців.

Провідний фахівець з профорієнтації Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Людмила Федунчик провела для учасників майстер-класи щодо написання резюме та самопрезентації на співбесіді з роботодавцями. За допомогою мультимедійних засобів вона презентувала слухачам зразки вдалих резюме. Після короткого навчання студенти самостійно склали власне презентабельне резюме та особисто віддали його роботодавцям. Окрім того, учасники мали можливість пройти експрес-дігностику своїх психологічних особливостей та вдало використати отримані знання при самопрезентації на співбесіді, яка проводилась безпосередньо під час заходу. Загалом профорієнтаційні послуги надані 85 студентам, з них 25 пройшли психодіагностичне обстеження та отримали відповідні рекомендації.

Провідний фахівець з профорієнтації Л.Г. Федунчик
Відділ активної підтримки безробітних Тернопільського МРЦЗ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.