У Тернополі зірки сітового футболу провели відкритий урок ДЮФК "Чемпіон"

30 Вер 2017 / 16:54 | Переглядів: 3091

Зірки сітового футболу провели відкритий урок  ДЮФК "Чемпіон"

Цими дня на Тернопільщині побували колишні гравці збірної Іспанії з футзалу - чемпіони та призери чемпіонатів світу на Європи. Завітали гості і до Дитячо-юнацького футбольного клубу "Чемпіон", де на базі спортивного комплексу "Політехнік" провели інтенсивне півторагодинне відкрите тренування, - повідомляє https://ffternopil.com.

З тернопільськими дітьми займалися Хав'єр Ороль Санчес - чемпіон світу 2000 і 2004 років, чемпіон Європи 2001 та 2005 років; Альберто Когорро - чемпіон світу та Європи; Арсеніо, котрий грав у провідних футзальних клубах Іспанії, а також провів кілька сезонів в іспанських командах "великого" футболу. Супроводжував гостей президент Асоціації гравців з міні-футболу Іспанії Антоніо Гарсіа Плата.

Троє іспанців по черзі працювали з трьома віковими групами, змінюючи кожних пів години підопічних. Діти були надзвичайно задоволені від занять з такими відомими футболістами, і, безперечно багато цікавого та нового у них почерпнули.

Після заняття зіркові наставники виступили перед юними тернопільськими футболістами, вказавши на їхні помилки, разом з тим похваливши їх за бажання займатися цим цікавим видом спорту.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.