Зимовий сезон – 2012 вихованців ДЮСШ «Екстрім»

02 Тра 2012 / 08:09 | Переглядів: 3523

ДЮСШ "Екстрим" - 01

Тернополяни порадували своїми досягненнями, перемігши в командному заліку Чемпіонату, Кубка України, Зимових студентських ігор та Всеукраїнських змагань зі сноубордингу.

Міська рада, яка утримує на своєму балансі у мікрорайоні "Сонячний" гірську трасу, разом з обласною держадміністрацією спільними зусиллями відправляли "екстремалів" на завоювання нагород.

Чемпіонат України зі сноубордингу - перше місце в командному заліку, як серед ДЮСШ, так і серед областей України - 16 нагород Держмолодьспорту!

Переможці: серед дорослих - Тарас Бігус - студент ТНЕУ, серед юніорів - Тетяна Романишин - студентка університету фізичного виховання, серед дівчат - Тетяна Копчак та Наталя Смик - учениці ЗОШ № 20.

Призери: серед дорослих - Оксана Дмитрів - МС, студентка ТНТУ ім. І. Пулюя, Олена Рихлівська - МС, студентка ТНЕУ, серед дівчат - Анастасія Романів (ЗОШ № 11) та Тетяна Тарнавська (ЗОШ № 22).

Кубок України зі сноубордингу - перше місце в командному заліку серед ДЮСШ і областей України (випередивши найближчих суперників - киян на 1000 очок) - 35 нагород Держмолодьспорту!

Переможці та призери: серед дорослих та юніорів: Світлана Тимош - МС, інструктор ДЮСШ та ОШВСМ, Андрій Бігуняк та Ірина Паренна - студенти ТНТУ ім. І.Пулюя,Юлія Гречин - МС, інструктор ОШВСМ, Віталій Моравель - студент ТНПУ ім. В.Гнатюка, Ірина Грещук - учениця ЗОШ № 19, Оксана Мерц - учениця ТНВК "Школи-ліцею №13", Марта Синоруб - класична гімназія .

Перші зимові студентські ігри України зі сноубордингу: переможець - МС Галина Гречин, призери - Тарас Бігус та Олена Рихлівська (всі є студентами ТНЕУ), Оксана Дмитрів (ТНТУ ім. І.Пулюя). Загально - командне перше місце серед вузів України - у команди ТНЕУ а друге - у команди ТНТУ ім.. І. Пулюя.

Фотоальбом: ДЮСШ "Екстрим"

Чемпіонат України з лижного фрістайлу - 4 нагороди Держмолодьспорту України: срібні нагороди у Романа Кучера - МС, ТНПУ ім. В.Гнатюка (серед дорослих), Олега Масири - ЗОШ-14 (серед юніорів) та Назарія Мончака - ЗОШ-22 (серед юнаків).

На Всеукраїнських змаганнях "Кубок Буковеля-2012" зі сноубордингу та лижного фрістайлу, що відбулися нещодавно на Прикарпатті - 25 медалей у тернополян!

На стартах Кубка Європи у 2012 найкращі результати - у Оксани Дмитрів (ТНТУ ім. І.Пулюя) - 7 місце в Словацьких Татрах та Тараса Бігуса (ТНЕУ) - 3 місце в Австрійських Альпах!

За досягнуте перше місце серед ДЮСШ України НОК та Держмолодьспорт надали можливість команді тернополян представляти нашу країну на Олімпійському фестивалі "Dream Program" ("Програма мрії") в Південній Кореї. Сноубордисти: майстер спорту Вікторія Галатович, Лілія Олексів та Володимир Мамчур (учні ЗОШ № 20) та Зоряна Галайко (учениця ЗОШ № 23) здобули золоті та срібні медалі юнацького передолімпійського фестивалю.

Спортсменів до виступів у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях готували тренери - викладачі КЗ "ДЮСШ "Екстрім": Ліщук В. С., Скоропляс І. А., Пазунка Н. І., Романишин Т. І.ДЮСШ "Екстрім" завдячує за підтримку управлінню у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради (М. Круть, Л. Бистрова), фізкультурно-спортивним товариствам "Динамо" (В.Небесний) та "Колос" (Г.Гунтік), а також управлінню з питань фізичної культури і спорту ОДА (І.Побер), обласній школі вищої спортивної майстерності (О.Любінський).

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.