Збірну України з футболу очолить Михайло Фоменко

23 Гру 2012 / 16:11 | Переглядів: 1958

Фоменко Михайло

Ерікссон не приїде на Виконком 26 грудня, якщо не отримає гарантій, що тренером буде він.

Тренером збірної України на виконкомі ФФУ 26 грудня затвердять Михайла Фоменка - такий прогноз можна зробити, виходячи з ситуації на сьогоднішній день. Його шведський суперник Свен-Йоран Ерікссон не має наміру приїжджати на це засідання, якщо попередньо не отримає гарантій свого призначення.

"Ерікссон згоден очолити збірну України, - говорить наше джерело у федерації. - Однак швед дав зрозуміти, що якщо до 25-го числа не отримає переконливого запевнення з ФФУ, що саме він буде коучем, то на засіданні виконкому його не буде. Приїхати і програти вибори - йому таке не потрібно ".

З великою часткою ймовірності можна припустити, що відсутність шведа буде використано як один з аргументів на користь призначення Фоменка. Для цього екс-тренеру "Динамо", який обіграв "Барсу" в 93-му році з рахунком 3:1, потрібно отримати 8 голосів з 15 членів виконкому.

"Підтримуючий кандидатуру Фоменка президент ФФУ Анатолій Коньков зараз намагається переконати членів виконкому, що Михайло Іванович - оптимальний варіант, - сказало джерело. - У керівництві федерації не всі з цим згодні. Є такі, хто за варіант з іноземцем. Але якщо в дні, що залишилися президента ФФУ не переконають "старші товариші", то тренером на 99% буде затверджений Фоменко".

І це при тому, що по зарплаті зі шведом ФФУ вже домовилася - близько $ 9,5 млн, але, зробив суттєве уточнення джерело, не за один рік, як повідомлялося раніше, а за чотири.

Джерело: СегодняСпорт

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.