Запрошення до участі у Діаспорному Чемпіонаті Світу - 2015

23 Гру 2014 / 11:19 | Переглядів: 4194

Футбол діаспор - 7

Керівникам діаспорних українських громадських організацій.
Президентам спортивних клубів та товариств.
Небайдужим людям.

Маємо за честь повідомити, що з 28 липня по 1 серпня 2014 року у м. Тернополі відбувся Третій Чемпіонат Світу серед Українських Діаспорних команд з футболу, в якому взяли участь збірні українців Румунії, Канади, Іспанії, Польщі та Білорусі. У результаті чесної та безкомпромісної боротьби першість вибороли футболісти з Румунії. Це було справжнє Свято Спорту.

Захід відвідала велика кількість тернополян та гостей міста; його висвітлювали численні друковані, радіо- та теле- засоби масової інформації. Змагання дало можливість багатьом українським бізнесовим компаніям заявити про себе в якості рекламодавців на патріотичному рівні. Організатори свята були поза політикою, завдяки чому Чемпіонат набув якості незалежного та національного. І в цей важкий період для нашої країни, яка переживає розбрат та загарбницьку політику Кремлівської Росії на Донбасі, незаконне відторгнення Кримського півострову, ми маємо бути разом і по-справжньому продемонструвати нашу єдність Діаспори та Батьківщини.

За ініціативи Міжнародного об'єднанням громадських організацій “Четверта хвиля” у період з 27 по 31 липня 2015 р. в Україні відбудеться Четвертий Чемпіонат Світу з футболу серед українських діаспорних команд. Розпочалися інтенсивні перемовини з мером міста Тернопіль п. Надалом С. В., керівниками вищих учбових закладів та групою бізнесменів щодо проведення нашого турніру в одному з чудових міст Західної України.

Задля того, щоб проведення Чемпіонату стало доброю традицією, ось уже четвертий рік поспіль ми закликаємо до співпраці усі зацікавлені футбольні команди українців з різних куточків світу, громадські організації, спонсорів, журналістів та всіх небайдужих людей.

Приймаюча українська сторона забезпечує транспортування по місту, стадіони та суддівство, а громадська організація “Четверта Хвиля” взяла на себе місію щодо вирішення питання харчування та проживання спортсменів, ведучи перемовини з представниками державної влади та потенційними спонсорами.
Наполегливо просимо, повідомити офіційним листом-підтвердженням про участь у Четвертому Чемпіонаті Світу з футболу серед українських діаспорних команд якнайшвидше та подати актуальні на сьогоднішній день контактні інформації щодо керівників делегації (телефони , адреси електронної пошти, SKYPE).

Відеозвіт Третього Чемпіонату Світу серед Українських Діаспорних команд з футболу
Ukrainian Diaspora World Cup 2014 - Ternopil

За детальнішою інформацією звертатися за тел. 1 (647) 886-1905 в Канаді
та адресою електронної пошти:bokiy_ih@yahoo.com,
Skype - ihor.bokiy1

Щиро вітаю Вас і Ваші родини з Різдвом Христовим та Новим роком !!!

Щастя, здоров'я,наснаги всім !!!

СЛАВА УКРАЇНІ !!!

З повагою,
Голова Організаційного комітету
Ігор Бокій

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.