Велоестафета, що єднає Україну

30 Сер 2012 / 13:56 | Переглядів: 2044

велоспорт

У рамках Рроку спорту та здорового способу життя в Україні та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України з 31 серпня по 8 вересня 2012 року Всеукраїнський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Державної служби молоді та спорту України і партнерів фармацевтичної корпорації "Артеріум" проводять восьму Всеукраїнську велоестафету "Спорт для всіх єднає Україну!".

Велоестафета охопить усі регіони України та пройде за трьома маршрутами: східний - я стартуватим - що вирушає з м. Хмельницького, Вінниці та. Тернополя. 10 учасників велоестафети стартуватимуть 31серпня цього року о 9 год. 30 хв. з Театрального майдану м. Тернополя та рушать за маршрутом велоестафети до Кам'янець-Подільського, Чернівців, Івано-Франківська,Ужгорода, Львова, Луцька, Рівного, Житомира аж до столиці нашої держави - м. Києва. На території кожної області до колони можуть приєднуватись усі бажаючі, що мають відповідну фізичну підготовку. Учасники естафети прямуватимуть маленькими містечками, селами та великими містами України, де до них приєднуватимуться по десять учасників. На шляху проходження велоестафети відбуватимуться спортивно-масові та культурно-мистецькі заходи.

Загальний кілометраж маршруту - 5000 км. На останньому етапі велоестафети колона налічуватиме 350 учасників і сотні бажаючих, які приєднаються до велоколони.

8 вересня з 13.00 до 19 години на Хрещатику відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту України та фінальна частина велоестафети.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.