У Тернополі збільшать кількість груп для занять футболом та греко-римською боротьбою

08 Жов 2015 / 12:22 | Переглядів: 1375

бородьба

В Тернополі збільшать кількість груп в мережі дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Гроші на це виділили із міського бюджету. Відтак з'явиться 8 груп для занять футболом, стільки ж - для занять із греко-римської боротьби. Крім того знайшлись кошти і на освітлення спортивних майданчиків.
- Додатково направлено кошти на освітлення спортивних майданчиків в парках і встановлення відеоспостереження, це зокрема екстрим-парк і ті спортивні майданчики, які ми раніше в цьому році облаштовували. І виділено кошти, це 166 тисяч на встановлення нових спортивних майданчиків, це вуличні тренажери, які будуть встановлені у парку Топільче, в парку національного Відродження, - розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал.
До слова, найближчим часом повноцінний спортзал під відкритим небом облаштують у “Парку Здоров'я”, ще вісім тренажерів - у мікрорайоні “Новий Світ” .

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.