У Тернополі відбувся турнір сміливих і мужніх

11 Кві 2013 / 11:12 | Переглядів: 3084

кіокушинкан карате-до турнір

Фото: Ярослав Бедриківський

Минулої суботи в Палаці культури "Текстильник" відбувся відкритий чемпіонат Тернополя з кіокушинкан карате до ремней серед дітей та юнаків. Він зібрав понад 90 юних атлетів з Івано-Франківська, Гусятина та Тернополя. Учасників могло бути значно більше, але негода внесла свої корективи.

Юних борціввід імені міської влади привітав начальник відділу спорту управління у справах сім'ї, молоді та спорту Тернопільської міської ради Андрій Рибак і побажав їм перемог, сильного духу та волі. Суддівська бригада, яку очолив досвідчений фахівець Костянтин Височинський, чітко фіксувала хід боїв юних спортсменів. Секція в кіокушинкан карате до ренмей у Тернополі була організована в 1989 році. Як розповіла голова обласної федерації з цього виду спорту Тетяна Чубата, за час її існування підготовлено чимало видатних спортсменів. Серед них призери чемпіонатів світу, Європи та України, зокрема чемпіонка Європи 2012 року і срібний призер Чемпіонату світу Лілія Меланчук, броновий призер першості світу Віталій Дяховський, чемпіони України та переможниці міжнародних змагань Наталя Заєць, Тетяна Чубата та інші атлети, які прославили наш край.

Переможців і призерів у відповідності до вікових груп і вагових категорій нагородили медалями та почесними грамотами. Найбільше враження справили

поєдинки наймолодших атлетів - п'ятирічної тернополянки

Аліни Рижук та Юрка Заліщука.

Фінальні двобої показали, що зростає майстерність і масовість цього виду спорту в Тернополі, якому надають перевагу багато юних тернополян.

Ярослав Бедриківський

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.