У Тернополі розпочався Міжнародний турнір з футболу серед юнаків

13 Сер 2013 / 12:19 | Переглядів: 2846

футбол стіл з кубками президія

Фото: rada.te.ua

12 серпня на центральному стадіоні відбулося урочисте відкриття Міжнародного юнацького турніру з футболу серед юнаків 1997 року народження та молодших. На ці змагання приїхали команди з Луцька, Севастополя, Вінниці, В-Волинська, Хожува (Польща), також візьмуть участь і місцеві спортсмени. З вітальними словами до футболістів звернулися спортивні керівники області та міста.

"Дозвольте від імені міського голови Сергія Надала, та особисто від себе, привітати вас з участю у цьому турнірі. Привітати гостей з інших областей України, а також наших іноземних колег з побратимського міста Хожува (Польща). Хотілося би насамперед подякувати вам за те, що ви знайшли в собі час, натхнення та енергію завітати в наше затишне місто, де ви безумовно продемонструєте все те чого навчають ваші наставники. Дозвольте побажати гарної гри, проявити себе якнайкраще на тернопільському полі. Нехай переможе сильніший", — сказав у своєму виступі заступник міського голови Леонід Бицюра.

Ігри відбудуться на футбольних полях: КП "Тернопільський міський стадіон", КЗ ДЮСШ з футболу (парк "Топільче"). Урочисте закриття та нагородження переможців - 15 серпня о 13 год. на центральному стадіоні.

Джерело: rada.te.ua

Фотоальбом: Міжнародного юнацького турніру з футболу серед юнаків 1997 року народження та молодших

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.